Nieuws

050 Marketing in actie tegen Corona

door | apr 2, 2020 | Nieuws

Inmiddels zijn de maatregelen van de overheid natuurlijk alweer een tijdje van kracht. Veel ondernemers en zzp’ers zijn zwaar getroffen door de gevolgen van deze maatregelen. Zij moeten bijvoorbeeld hun openingstijden aanpassen, of zijn zelfs genoodzaakt om hun bedrijf te sluiten. Echter is onze gezondheid natuurlijk topprioriteit en probeert de regering te helpen waar mogelijk.

Voor veel bedrijven zijn er mogelijkheden tot steun, maar bepaalde ondernemers vallen ook buiten de boot doordat zij niet onder de juiste code zijn ingeschreven bij de KvK. Met name voor deze ondernemers zijn het dan ook onzekere tijden.

Ook de medewerkers in de vitale sectoren staan onder hoge werkdruk. Zo werken sommige medewerkers in de zorg wel zes dagen per week. Het is natuurlijk van enorm belang dat iedereen zijn steentje bijdraagt bij de aanpak van deze crisis.

050 Marketing wil daarom ook graag bijdragen aan deze crisis, daarom zullen wij over alle verkochte websites & webshops t/m 31 mei 25% van de omzet doneren aan het UMCG, Martini ziekenhuis en de voedselbank Groningen. Na het voldoen van de factuur zullen wij het geld overmaken naar deze instantie(s) en ontvang je een bewijs van de overboeking, zo weet je zeker dat het geld ook daadwerkelijk op de juiste plek terecht komt.

Tevens ontvang je ook tijdelijk 3 maanden gratis webhosting en onderhoud aan je website of webshop.

Dus wil jij een een nieuwe website of webshop om je onderneming een boost te geven voor de tijd die komen gaat na de coronacrisis, of heb jij een restaurant en wil jij een bezorgwebsite laten bouwen om op die manier als nog inkomsten te kunnen genereren?

Neem dan contact met ons op!