Over ons

Laten we samenwerken
Lees onze reviewsNeem contact op

Over ons

Laten we samenwerken
Lees onze reviewsNeem contact op

Over ons

Wij zijn met 050 Marketing begonnen om een breed aanbod te bieden op het gebied van online marketing, webdesign, webhosting, social media management en grafisch ontwerp. De digitale wereld bestaat uit vele verschillende aanbieders, waardoor het lastig kan zijn om op te vallen. Binnen 050 Marketing hebben wij gezamenlijk meerdere jaren ervaring binnen online marketing. Wanneer het gaat om het verbeteren van je vindbaarheid in Google of de opmaak van jouw website met een passende huisstijl, wij zullen onze ervaring gebruiken om voor jou het beste resultaat te leveren.

050 Marketing is gevestigd in Groningen, maar wij bieden onze online marketing oplossingen aan in heel Nederland! Wij vinden het belangrijk dat wij goed bereikbaar zijn voor iedereen, ongeacht waar iemand is. Dit betekent dat wij intensief contact zullen onderhouden met jou tijdens het project, zodat al jouw wensen worden gerealiseerd.

Onze partners

Onze missie

Bij ons sta jij als klant centraal. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan marketingoplossingen voor jouw situatie, van het ontwerpen van uw website en huisstijl, tot het beheer van je sociale media en je online marketing. Hierbij werken wij met de nieuwste technologieën en standaarden. Bij ons is het mogelijk om het gehele digitale beeld en uitstraling van jouw bedrijf of organisatie op maat te laten maken, waardoor je zeker weet dat je het resultaat krijgt wat het beste bij je past. Kortom: jouw visie is onze missie!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ons team

Tom scholtens

Tom scholtens

Oprichter / eigenaar

Tom heeft reeds vier jaren ervaring in het ondernemerschap en het bouwen van websites en webshops. Samen met jou zal Tom al jouw wensen en ideeën in kaart brengen en opzoek gaan naar een oplossing op maat.

Jip Olsder

Jip Olsder

Stagiaire grafische vormgeving

Jip is 18 jaar oud en zit in het tweede jaar van de opleiding ‘Mediavormgeving’. Ze vindt het leuk om creatief bezig te zijn met dingen ontwerpen, fotograferen en editen. Ze loopt stage bij 050 Marketing om meer van de praktijk het bedrijfsleven te leren kennen.