Webshop maken in groningen

conversie gerichte webshops
Lees onze reviewsNeem contact op

Webshop maken in groningen

conversie gerichte webshops
Lees onze reviewsNeem contact op

Webshops bij 050 Marketing

!Jij wilt een nieuwe webshop en wilt zelf aanpassingen kunnen doen zonder hiervoor uitgebreide kennis nodig te hebben. Hiervoor ben je bij 050 Marketing aan het juiste adres!

Wij bouwen webshops in WordPress die gebruik maken van WooCommerce. Hierdoor kunnen wij je website omtoveren tot een webshop. De betalingssystemen koppelen wij via Mollie, waardoor jouw klanten betalen met IDEAL, PayPal, Creditcard en meer dan 15 andere betaalmethodes. Ook kan jij na oplevering zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen en producten aanpassen en toevoegen aan je webshop. Wij verzorgen de gehele technische kant van de webshop, waardoor jij je met de kerntaken van jouw bedrijf bezig kunt houden!

Onze werkwijze:

1. Contact: jij vult het contactformulier in, stuurt ons een e-mail of neemt telefonisch contact met ons op.

2. Eisen & wensen: jouw aanvraag komt bij ons binnen en wij zullen z.s.m. contact met jou opnemen om jouw eisen en wensen te inventariseren.

3. Offerte: wij stellen een passende offerte op, die aansluit bij jouw eisen en wensen.

4. Aan de slag: als je akkoord bent met de offerte en de samenwerkingsovereenkomst hebt getekend, zullen wij voor jou aan de slag gaan. Ook kun je tussentijds de voortgang van het project volgen via onze speciale projectomgeving.

5. Het eerste review moment: wij laten je de ontwerpen van je webshop zien die wij speciaal voor jou gemaakt hebben, als je akkoord bent met een ontwerp, zullen wij verder gaan met het uitwerken van jouw website.

6. Het tweede review moment: wij laten jou je volledig gevulde nieuwe webshop zien, indien je nog aanpassingen wilt doorvoeren zullen wij dit geheel kosteloos voor je doen.

7. De launch: hoera, jouw webshop gaat live!

8. (Optioneel) gratis training: wij geven jou een training met uitleg over het aanpassen van de webshop.

Na de oplevering van je webshop kunnen wij ook jouw webhosting & onderhoud verzorgen. Je webshop zal gehost worden op de server van 050 Marketing, waardoor jij verzekerd bent van snelle en betrouwbare webhosting!

Geef jouw onderneming een boost

Vraag een vrijblijvende offerte aan