Website laten maken in groningen

Efficiënte websites voor zzp'ers en mkb'ers
Lees onze reviewsNeem contact op

Website laten maken in groningen

Efficiënte websites voor zzp'ers en mkb'ers
Lees onze reviewsNeem contact op

Webdesign bij 050 Marketing

Jij wilt een nieuwe website en wilt zelf aanpassingen kunnen doen zonder hiervoor uitgebreide kennis nodig te hebben. Hiervoor ben je bij 050 Marketing aan het juiste adres.

Wij bouwen zowel ‘basis’ als ‘maatwerk’ professionele websites in WordPress. Hierdoor kun jij na oplevering zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen aanpassen. Wij verzorgen de gehele technische kant van de website, waardoor jij je met de kerntaken van jouw bedrijf bezig kunt houden.

Onze werkwijze:

1. Contact: jij vult het contactformulier in, stuurt ons een e-mail of neemt telefonisch contact met ons op.

2. Eisen & wensen: jouw aanvraag komt bij ons binnen en wij zullen z.s.m. contact met jou opnemen om jouw eisen en wensen te inventariseren.

3. Offerte: wij stellen een passende offerte op, die aansluit bij jouw eisen en wensen.

4. Aan de slag: als je akkoord bent met de offerte en de samenwerkingsovereenkomst hebt getekend, zullen wij voor jou aan de slag gaan. Ook kun je tussentijds de voortgang van het project volgen via onze speciale projectomgeving.

5. Het eerste review moment: wij laten je de ontwerpen van je website zien die wij speciaal voor jou gemaakt hebben, als je akkoord bent met een ontwerp, zullen wij verder gaan met het uitwerken van jouw website.

6. Het tweede review moment: wij laten jou je volledig gevulde nieuwe website zien, indien je nog aanpassingen wilt doorvoeren zullen wij dit geheel kosteloos voor je doen.

7. De launch: hoera, jouw website gaat live!

8. (Optioneel) gratis training: wij geven jou een training met uitleg over het aanpassen van de website.

Na de oplevering van je website kunnen wij ook jouw webhosting & onderhoud verzorgen. Je website zal gehost worden op de server van 050 Marketing, waardoor jij verzekerd bent van een snelle en betrouwbare website!

Geef jouw onderneming een boost

Vraag een vrijblijvende offerte aan